UTAZÁSI ÖTLET: A KELETI KÉNYELEM JEGYÉBEN   

Rengeteget utazom Ázsiában egyedül is és kedves vendégeinkkel is. Ha lehet, igyekszem mindig megfűszerezni pár ínyencséggel ezeket a barangolásokat és igyekszem rábeszélni vendégeimet is ezek kipróbálására. Amiről az alábbiakban írok(természetesen) saját programjaink marketingje is, de kérlek, gondolkozz rajta egy kicsit ezeken:
  • Egy jobb és kényelmesebb szálloda és a hozzá tartozó kényelmi szolgáltatások még egy hátizsákos barangolásnál is beleférhetnek a keretbe!
  • Nem mindegy, hogy egy hosszabb autózást (ez mindig van…) 10-40 másik idegen emberrel egy lestrapált busszal szenvedsz végig, vagy kényelmesen elheversz és gyönyörködsz a tájban? Az ára is csak egy kicsit több, mint a tömegközlekedés.
  • Mi a jobb, harminc részeg angol turista ordítozása egy hajós kiránduláson egy kellemes luxuskabin egy 5*-os kirándulóhajón? Kb. + 20% és a tiéd lehet a második verzió.  
  • Találhatsz minőségi programcsomagokat is a hozzájuk tartozó transzferekkel, vonat utakkal, különleges szállásokkal, egyéni és egyedi helyi programokkal!
És ez csak néhány példa a bőséges választékból. Akár egyéni, akár társasút, nézz körül a tervezésnél, kiválasztásnál! Csak egy kicsit több figyelem és egy kevés extra költség és a fárasztó utat keleti kényelemben eltöltött utazássá változtathatod!

LUXUS KIEGÉSZÍTÉSEK A YOURDESTINATION KÍNÁLATÁBAN

Vendégeink számára legalább is biztosan nem.  Az évek (több desztinációban évtizedek) óta vezetett útjaink programjai egyéniek, tele vannak olyan látnivalókkal, ahova egy hagyományos utazási iroda vagy valahol a helyszínen lappangó exportált magyar vendégei be sem juthatnak. A mi luxus útjaink attól számítanak luxusnak, hogy nagyon magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak exkluzív környezetben. Azaz, a minőségi programokhoz tartozó szolgáltatásokat felturbózzuk egy kicsit.  Nyaralási blokkjainkhoz is hozzáteszünk nem éppen tömeg helyeket és remek üdülőket, szállodákat. Ezért aztán ez a exkluzív kiegészítés alig kerül többe mint az alap csomag. Ezeknél a különleges kiegészítéseknél csak a fantázia szab határt!
Sokan vannak vendégeink között, akiknek nagyon is számít, hogy az ázsiai útjuk és/vagy  nyaralásuk alatt is ugyanaz a megszokott, magas minőségű környezet vegye őket körül, mint otthon. És vannak bőven olyanok is, akik azért választanak a luxus kiegészítéseink közül, hogy az exkluzivitásuk és szolgáltatásaik tovább növeljék az utazási élményt. A luxus utak egzotikus úti célokra a magas minőségű szolgáltatásokon felül azt is nyújtják, hogy teljesen kiszakadhassunk a hétköznapokból és ne kelljen semmi mással foglalkoznunk, mint a tökéletes pihenéssel. Ha olyan útra vágyik kedves vendégünk, ahol nem zavarja őket a többi szállodai vendég és teljesen elvonulhat pihenni, ezt akár egy kiscsoportos utunk során is megkaphatja. Minden utunk, még a kiscsoportosnak hirdetettek is, egyéni utak. Az indulás előtt minden vendégünkkel személyesen találkozunk, vagy telefonon zaklatjuk.  Tesszük ezt azért, hegy minden egyes utunkat extrém élményekkel is megfűszerezhessük. A luxus kategóriás utaknál igazából csak a fantáziánk szab határt. Szeretnék most néhány ötletet adni, bemutatni bemutatni néhány ilyen egyszerű kiegészítést és változtatást, amitől vendégeink az igazi keleti kényelem áldott állapotába kerülhetnek Vietnamban, Kambodzsában, Laoszban, Thaiföldön, Kínában és Japánban és Mianmarban. Egyenlőre "csak" ezekben az országokban, de hamarosan továbbiakban is. Igyekszünk teljesíteni ígéretünket, amit a vállalkozás indulásakor (1981-ben) tettünk: Minden ami Ázsia, egész évben, magyaroknak magyarul!  Néhány gyakorlati ötlet a végére az ilyen kiegészítésekről, természetesen csak példaként. Ahogy írtuk, a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt!

Így is lehet utazni - Limo szervizünk

5*-os üdülőhajónk a Halong öbölben

SAPA csomag. A vonat és a szálloda

Exkluzív szállásunk a Muong Hoa völgyben

Sampan nyaralás a Mekong folyón

Kambodzsai extra szállodáink. Phom Penh, Siem Reap, Sihanoukville, Koh Rong

Laoszi extra szállodáink. Luang Phrabang, Vientiáné, Phongsavan

Mianmari extra szállodáink: Bagan, Yangon, Mandalay, Inle

Write A Comment