ÁZSIAI MAGYAR KÖZPONT

Magyar utas információs irodák Ázsiában

A Yourdestination (azaz mi) már 13 ázsiai országban van jelen. Egy ilyen munkát nem lehet (és nem is szabad) a világ végén leledző kiutaztató utazási irodából levezényelni, mert az csak a minőség rovására mehet és jó sok kárt is tud okozni az utazásszervezőben megbízó vendégeknek is.

 
Az Ázsiai Magyar Központok rendszere

Ezért már jó pár évvel ezelőtt felállítottuk az ÁZSIAI MAGYAR KÖZPONTOK rendszerét. Ezek a mi – a legfőbb magyar utasforgalmat lebonyolító ázsiai városainkban  nyitott – utazási információs központjaink.

A helyszínen élő magyar munkatársaink által vezetett információs központjaink alapfeladata az országba érkező utasaink kiszolgálása. Emellett azonban néhány határos országban is képviselik és kiszolgálják utasainkat.

Különösen fontos tevékenység partnereink, vendégeink és az esetlegesen segítségre szorulók regionális kiszolgálása és segítése az adott országban. Az utóbbi fontosságára jó példa a COVID járvány során turizmus által sarokba szorított honfitársaink segítése és hazajuttatása volt.

Ebben a szolgáltatásban is ugyanaz a jelszavunk, mint minden másban is:  24/365 magyarul! És persze teljesen legálisan, minden szükséges engedéllyel a felsorolt országokban. Ez csak természetes. 

Ezek az irodák látogathatók szabadon, nem lehet ezekbe az utcáról beesni jelentkezés nélkül. A komoly és hatékony munkavégzés és segítségnyújtás elengedhetetlen feltétele munkatársaink zavartalan és nyugodt munkavégzése. A megoldás:

Az Ázsiai Magyar Központok elérhetőségei

Minden Ázsiai Magyar Központnak van egy központi elérhetősége, amin fel lehet venni a kapcsolatot az ottani munkatársakkal. Ha valamiért a közvetlen kapcsolat nem lenne lehetséges, akkor az Ázsiai Magyar Központok központi elérhetőségét is lehet használni.

Ez így kicsit fura lehet ez a szigor, de nem célunk a környéken egyénileg kóborló turisták információ éhségének ingyenes kielégítése vagy éppen a mindenféle helyi erők által esetleg megvezetett áldozatok (szintén ingyenes) kisegítése sem.


Az ÁZSIAI MAGYAR KÖZPONTOK Központi elérhetősége:

(Viber) +36706239513
hq@azsia-utazas.hu