A THAIFÖLDI MAGYAR KÖZPONT

Magyar utas információs központ Thaiföldön

A Yourdestination (azaz mi) már 13 ázsiai országban van jelen. Egy ilyen munkát nem lehet (és nem is szabad) a világ végén leledző kiutaztató utazási irodából levezényelni, mert az csak a minőség rovására mehet és jó sok kárt is tud okozni az utazásszervezőben megbízó vendégeknek is.

 
Az Bangkoki (Thaiföldi) Magyar Központ

A Yourdestination cégközpontja Thaiföldön, Phuket szigetén van. Ezért 2005 évi Thaiföldre érkezésünk óta központi irodánk mint THAIFÖLDI MAGYAR CENTRUM is működik. A növekvő igények miatt, pár évvel ezelőtt megnyílt az BANGKOKI MAGYAR KÖZPONT Bangkokban, az ÁZSIAI MAGYAR KÖZPONTOK rendszer önálló thaiföl utazási információs irodájaként.

A helyszínen élő, magyarul beszélő munkatársaink által vezetett információs központ alapfeladata a Thaiföldre érkező utasaink kiszolgálása. Emellett azonban Mianmarban és Kambodzsában is képviselik és kiszolgálják utasainkat.

Különösen fontos tevékenység partnereink, vendégeink és az esetlegesen segítségre szorulók regionális kiszolgálása és segítése az adott országban. Különösen fontos ez egy olyan, tömegturizmusáról híres és társadalmi szokásaiban hazánktól nagyon eltérő országban, mint India.

Ezekben a szolgáltatásokban is ugyanaz a jelszavunk, mint minden másikban is:  24/365 magyarul! És persze teljesen legálisan, minden szükséges engedéllyel a felsorolt országokban. Ez csak természetes. 

Bangkoki irodánk, akárcsak a Hanoiban, New-Delhiben, Tokióban lévők, nem látogatható szabadon, nem lehet az utcáról beesni jelentkezés nélkül ide sem. A komoly és hatékony munkavégzés és segítségnyújtás elengedhetetlen feltétele munkatársaink zavartalan és nyugodt munkavégzése. A megoldás:

A Bangkoki-Thaiföldi Magyar Központ elérhetőségei

Az Indiai Ázsiai Magyar Központnak van egy központi elérhetősége, amin fel lehet venni a kapcsolatot az ottani munkatársakkal. Ha valamiért a közvetlen kapcsolat nem lenne lehetséges, akkor az Ázsiai Magyar Központok központi elérhetőségét is lehet használni.

Ez így kicsit fura lehet ez a szigor, de nem célunk a környéken egyénileg kóborló turisták információ éhségének ingyenes kielégítése vagy éppen a mindenféle helyi erők által esetleg megvezetett áldozatok (szintén ingyenes) kisegítése sem.


Az BANGKOKI-THAIFÖLDI MAGYAR KÖZPONT elérhetősége:

(Viber) +36706239513
thaifold@azsia-utazas.hu