AZ INDIAI MAGYAR KÖZPONT

Magyar utas információs központ New-Delhiben

A Yourdestination (azaz mi) már 13 ázsiai országban van jelen. Egy ilyen munkát nem lehet (és nem is szabad) a világ végén leledző kiutaztató utazási irodából levezényelni, mert az csak a minőség rovására mehet és jó sok kárt is tud okozni az utazásszervezőben megbízó vendégeknek is.

 
Az Indiai Magyar Központ

Ezért már jó pár évvel ezelőtt megnyílt az INDIAI MAGYAR KÖZPONT New Delhiben, az ÁZSIAI MAGYAR KÖZPONTOK rendszernek indiai utazási információs irodájaként.

A helyszínen élő, magyarul beszélő munkatársaink által vezetett információs központ alapfeladata az Indiába érkező utasaink kiszolgálása. Emellett azonban Nepálban és Butánban is képviselik és kiszolgálják utasainkat.

Különösen fontos tevékenység partnereink, vendégeink és az esetlegesen segítségre szorulók regionális kiszolgálása és segítése az adott országban. Különösen fontos ez egy olyan, kultúrájában és társadalmi szokásaiban hazánktól gyökeresen eltérő világban, mint India.

Ezekben a szolgáltatásokban is ugyanaz a jelszavunk, mint minden másikban is:  24/365 magyarul! És persze teljesen legálisan, minden szükséges engedéllyel a felsorolt országokban. Ez csak természetes. 

Indiai irodánk, akárcsak a Hanoiban, Bangkokban, Tokióban lévők, nem látogatható szabadon, nem lehet az utcáról beesni jelentkezés nélkül ide sem. A komoly és hatékony munkavégzés és segítségnyújtás elengedhetetlen feltétele munkatársaink zavartalan és nyugodt munkavégzése. A megoldás:

Az Indiai Magyar Központ Központ elérhetőségei

Az Indiai Ázsiai Magyar Központnak van egy központi elérhetősége, amin fel lehet venni a kapcsolatot az ottani munkatársakkal. Ha valamiért a közvetlen kapcsolat nem lenne lehetséges, akkor az Ázsiai Magyar Központok központi elérhetőségét is lehet használni.

Ez így kicsit fura lehet ez a szigor, de nem célunk a környéken egyénileg kóborló turisták információ éhségének ingyenes kielégítése vagy éppen a mindenféle helyi erők által esetleg megvezetett áldozatok (szintén ingyenes) kisegítése sem.


Az INDIAI MAGYAR KÖZPONT elérhetősége:

(Viber) +36706239513
india@azsia-utazas.hu