YOURDESTINATION ÁZSIA- rólunk

Az Ázsiai Utazó Blog

Blogunk egy különleges vállalkozás. Szeretnénk minden kedves olvasónknak valami olyan olvasói élményt nyújtani, amit más, ázsiai utazásokkal foglalkozó blog ritkán képes. Alapvállalkozásunknak jelenleg (2020) tizenhárom ázsiai országban van utaztató és turisztikai tevékenysége. Munkánk fontos része az érdeklődők tájékoztatása is. Számos honlap, tucatnyi Facebook oldal, egy sok ezres tagságú Facebook csoport szolgálja ezt a célt. 2008 óta több ezer bejegyzés, cikk, több ezer oldalnyi magyar nyelvű leírás, katalógus készült ázsiai programjainkról, utazási tanácsainkról és az aktuális utazási információkról.

Ezek azonban, szétszórva, az egyes tematikus oldalak kívánalmai szerint kerültek publikálásra. Eddig nem volt olyan hely, ahol a kedves utazni vágyó olvasó összegyűjtve megtalálhatott volna minden információt. Ezt a problémát igyekszünk megoldani ennek a blognak az elindításával is!

A Yourdestination Ázsia

Utazási rendszerünk helyi irodái és idegenvezetői sok ezer kedves utast fogadnak a helyszínen magyar nyelven már évtizedek óta. Legfőbb célunk a magyar nyelvű szolgáltatások nyújtása, de minden utunk programunk elérhető angol, német, spanyol és francia nyelven is. A 76 helyszínen élő munkatársunk összesen 31 nyelven beszél.

Vállalkozásunk 1981 óta van a piacon – és minden igyekezetünk ellenére – még mindig működik. Az eredetileg folyamati rányitási és automatizálási projektekre alapozott cég folyamatosan bővítette működési körét és 1985 óta vezet komoly projekteket Ázsia különböző országaiban. Végül (2005-nen) „megérkezett és letelepedett” Ázsia csodálatos vidékein. Ma már az egyes szakterületekre önállóan szervezett divíziókkal rendelkezik.

Ezek egyike a 2008 óta önállóan működő Yourdestination Asia, a Comset Engineering Co. Ltd. (Thailand) utaztatási divíziója. Jelenleg az alábbi országokban van teljes körű beutaztató szolgáltatása.

Thaiföld                         Vietnám                     Burma-Mianmar        Laosz

Kambodzsa                   Malajzia                     Szingapúr                     Indonézia

Kína (szárazföldi)     Hong Kong                 Japán                       

Új-Zéland                     India

Minden utunk, szolgáltatásunk közvetlenül nálunk is rendelhető, de a biztonság érdekében magyarországi utazási iroda partnereinknél is megvásárolható. Utóbbi esetben igen széleskörűvé válik a szolgáltatás, mert partnereink biztosítani tudják a nemzetközi repülőjegyeket, utazási és lemondási biztosításokat. Különleges programjainknál, amikre az általános utazási biztosítás nem nyújt fedezetet, partnereinknél a kiegészítő (pl. sport, búvár, alpin ) biztosítás is elérhető.

Ezeken felül – igazán egyéni – utasaink számára teljesen egyéni konzultáció, út és programszervezés, helyi magyar idegenvezetés is elérhető. Nemcsak kedves egyéni utazóink, hanem céges partnereink számára is. Részükre üzleti piac felmérő, MICE, kiállítási és konferencia szolgáltatásaink is elérhetőek.

Keressen bennünket bátran, ha bármi kérdése van, mert mottónk egyszerűen ennyi:

„Minden, ami Ázsia”