VENDÉG CIKKEK – FOTÓK

Írd meg Te is!

Azt hiszem kijelenthetjük: Utazni mindenki szeret. Mindenkiben él a kalandvágy, hogy eljusson közeli s távoli helyekre, hogy megismerjen új kultúrákat, vagy egyszerűen csak kikapcsolódjon.
Mindenki másképp szeret/tud utazni: van, aki csak összepakolja a hátizsákját és a jószerencsére bízva magát nekivág a nagyvilágnak, más gondosan, előre megtervezett és megszervezett módon indul neki az ismeretlennek és még sorolhatnák, de a cél mindig ugyanaz: a megszokott környezetből való kiszakadás.

Saját fotó beküldés

Amennyiben csak néhány fotót szeretnél megosztani blogunkban vagy valamelyik oldalunkon vagy Facebook csoportunkban, kérjük, hogy e-mailben küldd el. A fotóhoz a helyszínt mindenképp írjd meg (esetleg 1-2 mondattal, élménnyel kiegészítve). Írd meg azt is, hogy kit tüntethetünk fel készítőként.

Élménybeszámoló – vendégposzt

Ezt a blogot – többek között – azért is hoztuk létre, hogy megoszthassuk az érdeklődőkel a a tE utazási élményeinket is. Ha úgy gondolod:

  • Ha olyan helyen jártál ami elbűvölt, és amiről mások egész életükben csak álmodoznak,
  • Ha kedvenc hobbid miatt képes vagy a fél világot átutazni
  • Ha van egy kedvenc helyed, ahova évről-évre visszatérsz, mert elbűvöl,
  • Ha utaztál a világ valami különleges járművel, hajóztál egy régi vitorláson vagy éppen tevegeltél egy jó nagyot,
  • Ha egy különleges helyen szálltál meg,
  • Egy számodra különleges vagy furcsa helyi szokással ismerkedtél meg,
  • -Ha vannak megosztható ötleteid az utazással (akár egy-egy várossal) kapcsolatban,

vagy csak van egy hasznos, érdekes, izgalmas történeted? – érdeklődéssel várjuk leveleiteket, hogy megoszthassuk a blogolvasókkal.

Több mint emlékkép

Profi fotós vagy esetleg lelkes amatőr vagy, de klassz képeket készítesz? Ha megosztanád a nagyközönséggel is, küldd el nekünk utazással/természettel/várossal kapcsolatos fotósorozatod.

Vendégcikk vagy fotó beküldése

Kérlek, küldd be nekünk az anyagot! Ha a tartalma megfelel blogunk célkitűzéseinek, segítünk kidolgozni a nyersanyagot és és közzétesszük vendégposztként, kommentált fotóként vagy tematikus galériaként a te szerzői neved alatt.

Minden beérkező anyagot megnézünk, és visszajelzést küldünk. Ha megegyezünk a a megjelentetésről, jöhet a végleges anyag! Ennek feldolgozása nem kis munka. A beküldött anyagokat igyekszünk néhány hét alatt feldolgozni, de türelmedet kérjük! Akinek megígérjük, hogy megjelenik az biztos, hogy sorra kerül.

Technikai részletek: egy cikk (szóközökkel együtt) 1500-2000 karakter hosszú legyen. (Ha a téma bőségesebb feldolgozást is megér, segítünk összeállítani a a szükséges cikksorozatot). Egy cikkhez 5-6db 1600px széles fotó is szükséges fekvő tájolásban (érdemes saját vízjellel ellátni a saját fotókat. A máshonnan átvett fotók esetében szükséges a forrás megjelölés is). Minden fotóhoz kérünk egy leírást az utazásról/helyszínről stb. Kiegészítheted még képaláírásokkal vagy beszédes képcímekkel is a képeket.

Az anyagot erre a levélcímre küldheted:

bekuld@azsia-utazas.hu